Test

waiting for the world to change

Godkväll.

Som ni säkert märkt så har vi varit urusla på att uppdatera regelbundet, lägga upp outfits och skriva något intressant i huvudtaget.  Den första anledningen till detta är att det är precis som på den här bilden ute. 

Kallt, mörkt och jävligt.

På grund av detta kan vi inte ta ordentliga outfitbilder som vi vill och cambilder är mer meningslöst än en mobilkamerabild. Man blir dessutom hemskt trött av allt och eftersom att varken jag eller Moa är riktiga vintermänniskor så försöker vi sova bort vintern så fort vi får chansen.

Andra anledningen är att vi trotts det stora antalet sömntimmar har hemskt mkt annat för oss. Vi söker jobb, träffar våra kära vänner, myser på cafén, pluggar, går i skolan, bakar, pluggar, spelar, går på möten och jadu, listan kan göras lång.

Så sammanfattningsvis. Dagarna är för korta, mörka och händelsefyllda för att vi ska hinna med allt. Därför så stänger vi bloggen tills ljusare och bättre tider!

Ni får ta hand om er sålänge så hörs vi förhoppningsvis närmare sommarn!
KRAM
Ellen

Kommentarer
Postat av: Jenny!

Hej längtar värkligen tills ni börjar blogga igen, ni har sån jäkla skön stil och man får jätte mycke insperation utav er!!

Puss<333

2011-03-02 @ 17:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0