Test

H and M

Större delen av sveriges befolkning har nog sett dessa sidor i H&M:s höst/vinter tidning.
 
Men de är så snygga så jag tänker säkerhetställa att alla våra läsare har sett dem.Skinny Love


Det är svårt med bloggtid, att hitta nått att skriva om och dessutom ha tid att leta rätt på något rikitgt bra. Man vill ju egentligen bara skriva om det bästa och det är svårt att hitta nått som verkligen har det. Att ta riktigt dundersnygga outfitbilder funkar inte nu det heller, jag ska ska ska komma överens med min kamera snart, hitta de där inställningarna som bara sätter pricken över i:et just när bilden tas. Men för denna gång blir det bilder från lookbook!/ Moa

Maxiknut
Dagens hår:
Maxiknut med svart brett pannband.

Kände mig lite kreativ igår kväll så jag gjorde min egna hårbulle som idag användes för att göra en stor knut. 

För att enkelt göra en Hårbulle så behöver du:

Nylonstrumpa
Bomull
säkerhetsnålar

Du börjar med att klippa av strumpan så att du får en lagomt stor bit, storleken varierar beroende på hur stor bulle du vill ha. Sedan kan du knyta ihop ena änden av strumpan. Fyll sedan strumpan med bomull, inte för mycket, men tills att den får en lagom storlek. Se till att bomullen är jämt fördelad. Knyt sedan ihop den andra änden av strumpan och nåla ihop ändarna så att hela strumpan blir till en jämntjock munk.  
KLART!

När du sedan ska göra en maxiknut så sätter du upp håret i en tofs och trär munken över tofsen. Sedan borstar du ut håret så det är jämnt fördelat över bullen, nåla fast det och spraya ordentligt med hårspay, easy as a pie!

/Ellen 

Candyland


Modell: Ellen
Fotograf: Moa

Hittade lite trevliga bilder ifrån Piteå som Moa fotade på lördagskvällen.
Tänkte att i brist på annat så lägger jag upp dem här!

In these crazy times

Det är lite dåligt med uppdateringar osv. just nu ibörjan för det återstår endel tekniska problem som måste lösas innan vi kan komma igång ordentligt. Hoppas ni står ut och fortsätter titta in endå!


ph#1: Jeans carlings, Linne H&M, svart top H&M, Skjorta second hand.
ph#2: Örhänge från London.
ph#3: klocka second handph#1&2: trevlig brud skogen.

/Ellen


The sims a la Fendi

Tog en nattur till Moa för att prata av mig och spela The sims. Just nu håller vi på och gör en Lagerfeldt familj. Ni som har koll förstår varför de just heter Lagerfeldt. Karl lagerfeldt har en grym Höst/vinter kollektion iår som visar upp många av både mina och Moas favoriter. Acne

Ligger hemma sjuk och dreglar över lite saker. Thank God for internet.


/Moa L

birdelybirdVill. Ha.
/Moa L

smått å gött


I den goodiebag som vi allihopa fick i fredags fanns det: voulume mousse, volume spray, nattspray, softn' straight och shampoo för färgat hår, allt från Schwartzkopf. Glada och nöjda som små barn på julafton blev vi!
Förlåt för den ultrakassa bilden, men ni ser vad det är! Och ååh, inom en förhoppningvis snar framtid kommer det lite mer i brevlådan. Hoppas det blir snaaaart!

/ Moa L

The glorious return of the grunge

Fredag:Lördag:

Hemresa (söndag):
såklart var elle med.

Piteåresan har inte varit något annat än underbar. Vi åkte i fredags kl 9:00 och kom fram till piteå 15:45. Vi kom fram, Alldeles slut båda två med våran "lilla" packning, till en hårsalong som var full med hårt arbetande frisörer/stylister och en massa hårmodeller. Vi började stylas inför visningen på lördagen kl 10:00 och Visningen var på kvällen kl 17:00. Allting gick otroligt bra och detta var nog en av de roligaste händelserna i mitt liv. Vi har sammarbetat med underbara personer med otrolig talang och jag vill tacka Jenny freed och hennes mamma Ulrica för att de fixat så vi fått göra det här.
Som ni ser så har vi fotat för fulla muggar och det kan hända att det dyker upp ännu fler bilder i fortsättningen.

/Ellen H

Tomorrow

Nu packas det väskor och taggas inför morgondagen och den kommande helgen!

Vi åker till piteå och promenerar runt lite på catwalken på piteåhavsbad nu i helgen, kanske blir det photoshoot också. Om ni vill veta vad det är vi gett oss in på så får ni kolla på hemsidan www.frisormassannorrland.se.

Vi kommer bland annat jobba med Ari koponen och Maria Oldenstedt.
Maria har blivit utsedd till sveriges bästa frisör och stylist.

Ett urklipp från hemsidan:Ari Koponen, Pitesonen som är verksam i Göteborg. Han har genom åren lyckas bygga ett namn och varumärke kring sig själv.
Förutom att vara frisör så är Ari även manager och redaktör för online tidningen Mirroronline.se.
Under mässan kommer Ari tillsammans med Maria Oldstent att presentera en visning av högklass.
Trender och inspiration kommer vara Ari huvudpunkt i hans föreläsning.

Maria Oldenstedt & Ari Koponen kommer tillsammans med sina samarbetes partners och sponsorer
Schwarzkopf professional , Tendens/HH Simonsen- Excellent edges , Tupèma Bengal , Van Deurs. Moduline, Iwata,
Face Stockholm. Att arrangera en lite annurlunda hårvisning / show.  2011 trender och inspiration med allt ifrån catwalk till editorials material och färgtekniker och klipp tekniker till enklare salongs tips och trix. De berättar hur ni enkelt kan skapa era egna bilder för er salong med ett riktigt professionellt resultat.

Tema: The Glorius return of the Grunge
De kommer att visa både film matrial och bildmatrial som är special designat och framtaget för deras event.
Maria Oldenstedt är en av dom främsta Hår / Makeup stylisterna i Sverige idag . Hon jobbar internationellt och är även en av ägarna/grundarna av Spectacular Studios – www.spectacularstudios.co.uk Maria ingår även i Schwarzkopfs Kreativa team och är Excellent Edges / by Tendez – Head Creative Stylist. Ni kan se hennes senaste arbete och intervju i Mirror Magazine. Ari Koponen en välkänd profil / stylist som även driver Mirroronline.se .Ari Koponen ingår nu även i spectacular studios Creative team och är även han en del av Schwarzkopfs kreativa team och Excellen edges/tendens Stylist. I det kreativa team ingår även designern Susanne Beskow/ Van Deurs , Som stylar och fixar till alla modellerna för att ge er en nära upplevelse av Design och Avant Gardistiskt mode. Modefotografen Roy Rossovich finns på plats för att fotografera och dokumenterar hela event. Roy är även den fotograf som visas upp tillsammans med Maria Oldenstedt i nya numret av Mirror Magazine. Mer information om Spectacular Studios och deras artister hittar ni på deras hemsida www.spectacularstudios.co.uk Ni hittar även Maria och Ari på deras kreativa plattform / salong : Studio Black i Stockholm : www.studioblack.se


A new generation

Hej, kanske ska börja med att förklara lite vad som är meningen med den här bloggen.
Vi tänkte inte ha den här bloggen för att berätta om våra vanliga liv, utan vi tänker snarare berätta om vår synvinkel på mode, vad vi inspireras av, vad vi har på oss, nya trender vi tycker om, upplevelser vi har inom modebranchen och hur allt detta påverkar oss i den lilla stad som vi bor i. "Oss" är jag Ellen Holmberg och min vän Moa landström.
/Ellen


RSS 2.0