Test

Tomorrow

Nu packas det väskor och taggas inför morgondagen och den kommande helgen!

Vi åker till piteå och promenerar runt lite på catwalken på piteåhavsbad nu i helgen, kanske blir det photoshoot också. Om ni vill veta vad det är vi gett oss in på så får ni kolla på hemsidan www.frisormassannorrland.se.

Vi kommer bland annat jobba med Ari koponen och Maria Oldenstedt.
Maria har blivit utsedd till sveriges bästa frisör och stylist.

Ett urklipp från hemsidan:Ari Koponen, Pitesonen som är verksam i Göteborg. Han har genom åren lyckas bygga ett namn och varumärke kring sig själv.
Förutom att vara frisör så är Ari även manager och redaktör för online tidningen Mirroronline.se.
Under mässan kommer Ari tillsammans med Maria Oldstent att presentera en visning av högklass.
Trender och inspiration kommer vara Ari huvudpunkt i hans föreläsning.

Maria Oldenstedt & Ari Koponen kommer tillsammans med sina samarbetes partners och sponsorer
Schwarzkopf professional , Tendens/HH Simonsen- Excellent edges , Tupèma Bengal , Van Deurs. Moduline, Iwata,
Face Stockholm. Att arrangera en lite annurlunda hårvisning / show.  2011 trender och inspiration med allt ifrån catwalk till editorials material och färgtekniker och klipp tekniker till enklare salongs tips och trix. De berättar hur ni enkelt kan skapa era egna bilder för er salong med ett riktigt professionellt resultat.

Tema: The Glorius return of the Grunge
De kommer att visa både film matrial och bildmatrial som är special designat och framtaget för deras event.
Maria Oldenstedt är en av dom främsta Hår / Makeup stylisterna i Sverige idag . Hon jobbar internationellt och är även en av ägarna/grundarna av Spectacular Studios – www.spectacularstudios.co.uk Maria ingår även i Schwarzkopfs Kreativa team och är Excellent Edges / by Tendez – Head Creative Stylist. Ni kan se hennes senaste arbete och intervju i Mirror Magazine. Ari Koponen en välkänd profil / stylist som även driver Mirroronline.se .Ari Koponen ingår nu även i spectacular studios Creative team och är även han en del av Schwarzkopfs kreativa team och Excellen edges/tendens Stylist. I det kreativa team ingår även designern Susanne Beskow/ Van Deurs , Som stylar och fixar till alla modellerna för att ge er en nära upplevelse av Design och Avant Gardistiskt mode. Modefotografen Roy Rossovich finns på plats för att fotografera och dokumenterar hela event. Roy är även den fotograf som visas upp tillsammans med Maria Oldenstedt i nya numret av Mirror Magazine. Mer information om Spectacular Studios och deras artister hittar ni på deras hemsida www.spectacularstudios.co.uk Ni hittar även Maria och Ari på deras kreativa plattform / salong : Studio Black i Stockholm : www.studioblack.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0